Menu

KUNSTGRÆSBANE TIL EJBY

25. september 2016 kl. 14:37

Et bredt politisk flertal har indgået budgetaftalen 2017 - 2020. Et budget der bl.a. sikrer at en kunstgræsbane anlægges i Ejby.

Det er med stor glæde at vi i Ejby IF Fodbold har erfaret, at der i det kommende budget er afsat midler til anlæggelse af en kunstgræsbane i Ejby.

En kunstgræsbane i Ejby er ikke kun en gevinst for fodbolden, men for hele idrætten i lokalområdet. Den vil være med til at sikre at børn, unge, ældre og familier kan dyrke idræt og motion udendørs hele året. Det er fantastisk at der er blevet skabt et politisk flertal, som sikrer flere kunstgræsbaner, fortæller sportschef i Ejby IF Fodbold Jan B. Larsen.

Ønsket om at etablere flere kunstgræsbaner startede for fem – seks år siden. Fodboldklubberne i Køge Kommune gik sammen om en plan, som skulle sikre flere kunstgræsbaner i kommunen, udover banerne i Køge og Herfølge. Sidste år åbnede to nye baner i Borup og Rishøj og nu har politikerne besluttet at de kommende baner bliver i Bjæverskov og Ejby.

Nu tages der fat i arbejdet med at finde den bedste løsning på, hvor banen skal ligge og hvad den skal indeholde, og det er et arbejde klubben ser frem til i samarbejde med Køge Kommune.

Fakta:
Der er afsat 10 millioner kroner til kunstgræsbaner i Bjæverskov og Ejby.
Det er et flertal mellem Liberal Alliance, Venstre, Det Konservative folkeparti, Socialdemokraterne, Socialistisk Folkeparti og Dansk Folkeparti der stå bag budgettet.
Læs om budgettet her: http://www.koege.dk/…/…/Bredt-flertal-bag-budgetaftale.aspxu

Luk