25. april 2016 kl. 09:46

Ejby IF Fodbolds 1. og 2. hold spillede Lørdag eftermiddag mod Jersie United og Køge Union på hjemmebane★

Hele seniorafdelingen har fået nyt spillertøj fra Nike, som fik debut i dag.

Vi spiller nu fremover i HELT GRØN. Et utroligt lækkert sæt! ★

2. holdet vandt 1-0 over Jersie United i en meget lige kamp fra begge sider. Målscorer blev Nicklas EP, som scorede kort efter han var blevet indskiftet. En indskiftning som træner Daniel B. Larsen senere er blevet rost for.

De ligger nu placeret pænt i midten af rækken med 4 point efter 3 kamp.

1. holdet tabte desværre 0-1 til Køge Union.

Endnu et brændt straffespark, og et rødt kort gjorde det ikke lettere for os selv. Der må arbejdes videre på træningsbanen i næste uge!

Søndag stod den på 3.holdets første kamp. En udebanekamp hvor de mødte Køge BK.

Her blev der virkelig lukket op for scoringerne, da de vandt hele 8-1. En flot spillet kamp af gutterne som var bedre i alle spillets facetter, hvor selv ikke regn og sne irriterede spillerne.

Kampen bød også til 3 comebacks til følgende spillere. Jonas Lindberg, Carsten Rabe samt Philip Juul.

Philip Juul stod for hele 3 mål i 1. halvleg, hvor Jonas Lindberg med indhop i 2.halvleg stod for 1 mål og 1 assist.

Og hvor Carsten Rabe stod en solid defensiv og åbnede sjældent op i det bagerste rækker.