Menu

Sparekassen Kronjylland forlænger som hovedsponsor

image
18. april 2021 kl. 16:33
Endnu en fantastisk nyhed & støtte til vores store frivillige arbejde til gavn for mange mennesker i vores lokalsamfund.
🇳🇬 Sparekassen Kronjylland Køge forlænger allerede nu som HOVEDSPONSOR i Ejby IF Fodbold 🤩
🇳🇬 Sparekassen Kronjylland Køge har de sidste to år været HOVEDSPONSOR i klubben og det glæder os derfor meget at de allerede nu forlænger aftalen med ekstra to år når den nuværende aftale udløber til sommer.
🇳🇬 Aftalen indebærer også at hver gang Sparekassen Kronjylland Køge får en kunde via Ejby IF Fodbold (Ejby IF) så modtager vi ekstra 2000 kr i støtte til hele klubbens aktiviteter og muligheder ⭐️
🇳🇬 Ud over at være HOVEDSPONSOR har Sparekassen Kronjylland via deres fond samtidig støttet & hjulpet Ejby IF Fodbold med vores PROJEKT BEDRE KLUBLIV & KLUBMILJØ som bl.a. indebærer et helt nyt lækkert gårdmiljø til klubhuset, det nye flotte kunstgræsbaneanlæg og nye flagstænger til anlægget.
Det betød bl.a. at vi fik overrakt en check på 35.000 kr i efteråret 2020 og tidligere en check på 20.000 kr til det nye dejlige sociale & attraktive miljø i Ejby IF Fodbold & Ejby IF med de mange andre foreninger også.
En helt fantastisk støtte & hjælp til vores frivillige arbejde i Ejby.
🇳🇬 STØT VORES SPONSORER - DE STØTTER OS 🇳🇬
Niklas Præstegaard
npr@sparkron.dk
Afdelingsdirektør
Sparekassen Kronjylland Køge:
”I Sparekassen Kronjylland i Køge lægger vi meget stor vægt på at støtte det lokale foreningsliv - hvilket vores forlængende samarbejde med EJBY IF FODBOLD er et godt eksempel på.
Ejby IF Fodbold er en meget unik forening som virkelig har nogle stærke grundværdier og nyder en kæmpe opbakning fra nær og fjern.
Mange foreninger har vanskeligt ved at holde fast i de unge mennesker når de når teenageårene, men her har Ejby virkelig vist sig at have en unik evne til at holde unge mennesker ved idrætten, selvom der er mange andre ting i hverdagen der trækker dem i andre retninger.
Men det er ikke kun børn og unge der holdes fast i – også de ældre aktiverer klubben år efter år. Ejby IF Fodbold har plads til alle.
Herudover er sammenholdet i Ejby IF Fodbold noget særligt. Der er altid stor opbakning fra mange frivillige og tilskuere når der f.eks. spilles kampe i ”hullet” (opvisningsbanen på Ejby stadion).
Det er vigtigt for Sparekassen Kronjylland at fortsætte sin støtte til klubben i en tid hvor corona har gjort det svært at aktivere medlemmerne.
Jeg håber derfor at vores forlængelse samtidig kan være med til at give foreningen en øget ro.
Som Køges eneste selvejende pengeinstitut (ikke aktionærejet) har vi en stor konkurrencemæssig fordel i forhold til vores lokale konkurrenter, hvilket mange af klubbens medlemmer også allerede har erfaret.
Men vi håber naturligvis at endnu flere vil støtte op om Sparekassen Kronjylland i Køge!”
Kontaktinfo:
“Sig eller skriv ‘EJBY IF FODBOLD’ når du kontakter sparekassen for et godt tilbud”
Adresse
Bag Haverne 20
4600 Køge
Tlf. 88 72 98 40
koege@sparkron.dk
Luk