Menu

Støtte til Projekt Bedre Klubliv & Klubmiljø

image Støtte til Projekt Bedre Klubliv & Klubmiljø
12. december 2020 kl. 12:16
Støtte til Projekt Bedre Klubliv & Klubmiljø
MANGE TAK!!! 🤝

Niklas Præstegaard, direktør Sparekassen Kronjylland Køge:
(På billeder er Ejby IF & Ejby IF Fodbold repræsenteret ved Formand Brian Strømsted, Næstformand Jan B. Larsen, Børne- og Ungdomsformand Rasmus Bendtsen)
❤️ Støt lokalsamfundet og foreningerne ❤️
Jeg havde for kort tid siden fornøjelsen af at gøre lige præcis ovennævnte, da jeg på vegne af Sparekassen Kronjylland kunne overrække kr. 35.000 til en af områdets stærkeste foreninger: Ejby IF!
💡Ejby IF har eksisteret siden 1906 og har i dag ca. 1.500 medlemmer, fordelt på 13 afdelinger, herunder fodbold hvor Sparekassen Kronjylland i Køge er hovedsponsor. Ejby IF er det gode eksempel på hvordan en mindre by (ca. 3.000 indbyggere) sagtens kan have en stor tiltrækningskraft og bevare (i særdeleshed) de unges sunde interesse for motion og fysisk samvær, uanset alder og køn.
Beløbet skal bidrage til et endnu bedre klubmiljø omkring den nye kunststofbane, hvor det sociale er i fokus.
🙏🏽 Jeg er voldsomt stolt af at være en del af en virksomhed, hvor man som udtalt mål har en ambition om at give tilbage til det samfund som vi omgiver os med og som er hele årsagen til vi kan drive en god og sund forretning.
Tak til ledelsen i Ejby, for jeres store og vedholdende indsats for områdets unge og fordi Sparekassen Kronjylland i Køge må være med på rejsen 💪🏽
Udover Ejby IF, støtter Sparekassen Kronjylland i Køge en lang række andre foreninger og klubber i Køge Kommunes lokalområde.”
Luk